Schilderwerk


Schilderwerk binnen en buiten

Eens in de vijf jaar het huis aan de buitenkant van een nieuwe verflaag voorzien. Voor veel mensen is dat de richtlijn ten aanzien van buitenschilderwerk. Maar het is ook voor veel mensen een karwei waar zij tegenop zien. Het gaat vaak ten koste van de vrije weekenden. Met het mooie weer staat u op de ladder!

Overweegt u het schilderwerk te laten doen, informeer dan eens bij Onderhoud en Kleinbouw Diepenveen. Uw huis is een kostbaar bezit, wij kunnen u adviseren over kleuren en materialen en schilderen uw woning. Alles door een en hetzelfde bedrijf. Ook als u er over denkt om het werk voor een deel zelf te doen. Dat kan natuurlijk ook!

Uiteraard kunt u ook voor behang- en (winter)schilderwerk in uw woning bij ons terecht. Een nieuw kleurtje aan de wand? Toch maar behangen in plaats van sauzen? Laat u gewoon eens adviseren over kleuren en materialen.

Meer informatie over houtrotreparatie.

Kantine manege Tjoonk 1

De kantine van manege Tjoonk in Diepenveen wordt intensief gebruikt door (jeugdige) ruiters en trotse ouders en bekenden. Tijd voor een opknapbeurt!

Kantine manege Tjoonk 2

De achterwand is geïsoleerd, de wanden gestuct, behangen en geschilderd. De vloer is geschuurd, de keuken en balie is geschilderd en er is een ruimte gemaakt voor caps en andere ruiterattributen.