Over ons bedrijf


Onderhoud en Kleinbouw Diepenveen is gestart in het voorjaar van 2014 in Diepenveen. Inmiddels wonen Koen Spikker en zijn gezin in Broekland, zijn werk heeft hij vooral in Diepenveen en Deventer e.o. Wij kunnen u op meerdere vakgebieden van dienst zijn. Leest u vooral verder over welke scholing en werkervaring wij beschikken.

Opleidingen
Koen-SpikkerKoen Spikker voert het merendeel van de opdrachten namens het bedrijf uit. Hij heeft meerdere opleidingen gevolgd die een goede aanvulling zijn op elkaar en een goede ondergrond vormen voor Onderhoud en Kleinbouw Diepenveen. Na zijn basisopleiding tot timmerman is Koen verder gegaan met MBO Bouwkunde. Hier is een brede basis voor algemene bouwkunde gelegd. In Tilburg voltooide hij de studie Bouwtechnische Bedrijfskunde, met als specialisatie Bouw, management en uitvoering. Bij deze studie ligt de nadruk op het complete bouwproces.

Alle opleidingen richten zich uiteindelijk op de uitvoering, met andere woorden: Koen kan uw wens of opdracht in eigen beheer uitvoeren.

Werkervaring en bijscholing
Na zijn studies heeft Koen gewerkt bij een bouwbedrijf, een totaal onderhoudsbedrijf en een schildersbedrijf. Hier heeft hij ruim de gelegenheid gekregen om de theorie met de dagelijkse praktijk te combineren. Daarnaast heeft hij er verschillende cursussen op het gebied van veiligheid en gezondheid gevolgd.

Vrije tijd
Zijn vrije tijd heeft hij sinds zijn jonge jaren graag besteed aan het werken met zijn handen. De droom om later een eigen bedrijf te starten is dan ook al vroeg ontstaan. In de afgelopen jaren heeft Koen  geregeld familie en vrienden geholpen bij verbouwingen en klein onderhoud. Ook in zijn eigen woning heeft hij diverse verbouwingen uitgevoerd.

Henrieke Spikker verzorgt de (financiële) administratie en onderhoudt de website van Onderhoud en Kleinbouw Diepenveen.

Onderhoud en Kleinbouw Diepenveen